10 +

Χρόνια Εμπειρίας

Πιστοποίηση Επιτυχίας

Η εταιρεία μας

Η BM CERT Greece - Cyprus αποτελεί όμιλο επιχειρήσων, αποκλειστικό αντιπρόσωπο της BM TRADA η οποία είναι οργανισμός πιστοποίησης με ισχυρή παρουσία παγκοσμίως.

Η BM CERT παρέχει μέσω της BMTRADA την πιστοποίηση επιχειρήσεων και οργανισμών διαχειριστικών συστημάτων ISO (9001, 14001, 50001, 27001, 45001) με διαπίστευση UKAS και τις πιστοποιήσεις εφοδιαστικής αλυσίδας FSC®, PEFC™, RSPO με διαπίστευση ASI.

Επιπλέον, η BM CERT παρέχει την πιστοποίηση του συστήματος ISO 22000 με διαπίστευση ΕΣΥΔ, καθώς επίσης και τις Πιστοποιήσεις BRC και Rainforest Alliance, μέσω συνεργαζόμενων φορέων.

Εύκολα, γρήγορα, αποτελεσματικά.

Δημιουργήθηκε από επιστήμονες που αντιλαμβάνονται την πιστοποίηση περισσότερο σαν μια διαδικασία βελτίωσης και λιγότερο σαν μια διαδικασία στείρου και τυποποιημένου ελέγχου. Σε αυτό συντελεί και η εμπειρία των επιθεωρητών της που στο σύνολό τους έχουν να επιδείξουν χιλιάδες ανθρωποημέρες επιθεωρήσεων σε Ελλάδα, Κύπρο, Βουλγαρία, Σερβία, Βόρεια Μακεδονία, Αλβανία, Ρουμανία, Ηνωμένες Πολιτείες, Μεγάλη Βρετανία, Γαλλία, Λετονία, Λιθουανία, Γερμανία, Νότια Αφρική, Μαλαισία και στην Ιρλανδία.

Οι υπηρεσίες μας στοχεύουν στη βελτίωση της ποιότητας και της παραγωγικότητας, τη μείωση των κινδύνων και την εξακρίβωση της συμμόρφωσης με διεθνείς κανονισμούς και νομοθεσίες. Με άλλα λόγια, βελτιώνουν την αποτελεσματικότητα, την αποδοτικότητα και τη βιωσιμότητα των προϊόντων/υπηρεσιών της επιχείρησης σας.

Πελάτες

Μας εμπιστεύονται πάνω από 1000 επιχειρήσεις